Axelent

Axelent | Groven GaaswandenGroven Glaswanden is officieel dealer van Axelent. Dit is niet zonder reden, want hierdoor kunnen wij u de beste en veiligste producten voor de bescherming van uw magazijn aanbieden. Axelent is immers een expert op het gebied van machineveiligheid en slimme oplossingen voor veilige magazijnen, opslag en draadgoten. Hieronder leest u meer over het merk en de gevoerde producten.

Wie en wat is Axelent?

Het Zweedse bedrijf Axelent, opgericht in 1990, heeft de missie om magazijnen veiliger te maken. Wat begon als een team van toentertijd 6 mensen, is nu uitgegroeid tot een bedrijf van meer dan 300 medewerkers die hun producten wereldwijd verkopen. Ook in Nederland kunt u deze producten tegenwoordig eenvoudig bestellen. Dit doet u uiteraard via de officieel dealer: Groven Gaaswanden.

Axelent hekwerk en andere producten

Als we denken aan de producten van dit merk, komt het kwalitatief hoogwaardige hekwerk als eerste bij ons naar voren. Deze gaaswanden worden onder andere toegepast in de systemen X-Guard (voor machinebeveiliging) en X-Store (voor magazijnbeveiliging). Naast uitstekend Axelent hekwerk bieden we bij Groven Gaaswanden ook andere producten van dit merk aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van de X-Tray? Dit is een draadgoot die ervoor zorgt dat losse draden tot het verleden behoren. De X-Rail valbeveiliging is een ander product dat we sterk aanbevelen. Als uw werknemers op minimaal 2,5 meter hoogte moet werken, bent u namelijk verplicht de risico’s zoveel mogelijk te beperken. Met de X-Rail verkleint u de kans op valongevallen. Bekijk onze productenpagina om alle Axelent producten te bekijken.

Alles voor machine- en magazijnbeveiliging bij Groven Gaaswanden

Bij Groven Gaaswanden hebben we meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van machine- en magazijnbeveiliging, waardoor we u dus uitstekend kunnen helpen met het inrichten van uw magazijn en het creëren van een veilige werkomgeving door middel van Axelent producten. Neem gerust contact met ons op via +31 (0)10 – 20 04 618 of stuur een e-mail naar info@grovengaaswanden.nl wanneer u meer informatie over de producten van Axelent wenst ontvangen. Met een gedegen advies op maat, staat wij altijd voor u klaar.

Whatsapp for Business
© Groven Gaaswanden 2024 | Links | Sitemap | Privacy- en cookiebeleid