Magazijn bescherming

Magazijn bescherming | Groven GaaswandenHet beschikken over goede magazijn bescherming is onmisbaar in elke werkomgeving. U beschermt namelijk niet alleen uw producten, maar u waarborgt ook de veiligheid van uw personeel en voorkomt hiermee mogelijk letsel. Daarnaast bent u verplicht om de veiligheidsvoorschriften voor magazijnen te volgen. Gelukkig kan Groven Gaaswanden u hierbij helpen. We beschikken over een breed assortiment aan producten voor magazijn bescherming, bestaande uit gaaswanden, val- en stellingbeveiliging, gaasboxen, kunststof aanrijbeveiliging en onze zogenaamde Groven Specials. Hiermee kunnen we voor iedere werkplek een geschikte oplossing samenstellen.

Gaaswanden

Met onze gaaswanden kunt u diverse delen van uw magazijn afschermen. U creëert als het ware aparte ruimtes. Zo houdt u verschillende werkzones veilig voor een eventuele confrontatie met heftrucks, stapelaars, orderpickers en pompwagens.

Valbeveiliging

Wanneer uw magazijn meerdere verdiepingen heeft, verkleint u het risico op vallen van hoogte op uw werkplek eenvoudig met de X-Rail valbeveiliging. De combinatie van palen, leuningen, schopplaten en stevige panelen zorgt ervoor dat zowel personen als voorwerpen niet per ongeluk naar beneden kunnen vallen.

Stellingbeveiliging

Om te voorkomen dat pallets of goederen van de achterkant van uw stellingen vallen, is het verstandig om gebruik te maken van onze SafeStore oplossing. Hierbij worden gaaswanden aan de achterkant van uw stellingen gemonteerd voor optimale stellingbeveiliging. Ook voor gaaslegborden kunt u bij ons terecht. Hiermee kunnen goederen of verkeerd geplaatste pallets niet meer door de liggers vallen. Daarentegen worden licht en water (eisen wanneer u een sprinklerinstallatie in uw magazijn heeft geïnstalleerd) wel doorgelaten.

Gaasbox

Ook persoonlijke eigendommen moeten in een magazijn worden beschermd. Speciaal hiervoor kunt u een gaasbox gebruiken. Alleen personen die daartoe bevoegd zijn, kunnen deze gebieden betreden.

Kunststof aanrijdbeveiliging

De X-Protect kunststof aanrijdbeveiliging is eenvoudig te installeren en ontworpen om schokken op te vangen. Er zijn oplossingen in de vorm van voetgangershekken, aanrijdbeveiliging, beschermpalen en kolombescherming. Op onze website www.grovenstoresafety.nl vindt u nog meer mogelijkheden op het gebied van kunststof aanrijdbeveiliging. Druk op onderstaande knop om deze webshop te bezoeken.

Bekijk meer kunststof aanrijdbeveiliging

Magazijn bescherming op maat

We begrijpen dat niet elk magazijn dezelfde behoeften heeft. Daarom kunnen we bij Groven Gaaswanden ook maatwerkoplossingen samenstellen. Dit noem wij onze ‘Groven Specials‘. Zo hebben we al eens RVS gaaswanden en mobiele gaaswanden gerealiseerd. Neem dus gerust contact met ons op als u een offerte wilt ontvangen voor magazijn bescherming op maat!

Whatsapp for Business
© Groven Gaaswanden 2024 | Links | Sitemap | Privacy- en cookiebeleid