Kabelladder

Kabelladder | Groven GaaswandenEen kabelladder is een open kabelgeleider. Hierdoor bespaart u op grondstoffen terwijl er een grote hoeveelheid (zware) kabels veilig langs diverse obstakels geleid kan worden. Daarnaast zorgt de open structuur ervoor dat u te allen tijde bij de kabels kunt en ze veilig de route in of uit kunt leiden. Kortom, een kabelladder biedt optimale bescherming voor bedrading in uw magazijn.

Verschillende soorten kabelladders

Kabelladders zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en breedtes. Zo kunt u in ons assortiment bijvoorbeeld een kabelladder van 100mm vinden, maar ook een kabelladder van 200mm. Ook zijn er verschillende vormen beschikbaar. Denk hierbij aan vlakke ladders, U-trays, C-trays en G-trays. Daarnaast zal ieder kabelladder traject er anders uit komen te zien, omdat een klein, vierkant magazijn nu eenmaal een ander traject nodig heeft als een groot magazijn waarin verschillende hoeken en machines ontweken moeten worden. Zoals u kunt zien, wordt elk traject dus een op maat gemaakt project.

X-Tray kabelladder systeem

Bij Groven Gaaswanden beschikken we over het X-Tray kabelladder systeem van Axelent. Dit systeem biedt flexibiliteit met minimale materialen. U heeft de keuze uit diverse rechte delen en bochtstukken, zodat voor ieder magazijn een passend systeem geplaatst kan worden. Bovendien sluit deze draadgoot naadloos aan op het X-Guard systeem, waardoor de installatie eenvoudig is en er slechts een paar bevestigingen en gereedschappen nodig zijn. Lassen en andere intensieve montagemethoden behoren daarmee tot het verleden.

Draadgoot oplossingen van Groven Gaaswanden

Heeft u interesse in kabelladders of andere draadgoot oplossingen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring op het gebied van veiligheid in en rondom magazijnen. Ook het geleiden van kabels is een van de aspecten waarbij wij u uitstekend van dienst kunnen zijn. Bel naar +31 (0)10 – 20 04 618 of stuur een e-mail naar info@grovengaaswanden.nl, zodat we uw situatie kunnen beoordelen en een passende oplossing voor u kunnen creëren.

Whatsapp for Business
© Groven Gaaswanden 2024 | Links | Sitemap | Privacy- en cookiebeleid