Hoogte valbeveiliging

Hoogte valbeveiliging | Groven GaaswandenAls er gewerkt wordt op hoogte, is het cruciaal om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen om ernstige ongevallen te voorkomen. Gelukkig is het niet moeilijk om voor iedere hoogte de juiste valbeveiliging te vinden. Bij ons krijgt u bijvoorbeeld een volledig op maat gemaakt plan zodat uw werkomgeving voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen én zorgen wij voor een directe verwerking van offertes en een snelle levering.

Vanaf welke hoogte is valbeveiliging verplicht?

Werken op hoogte kan hoge risico’s met zich meebrengen, zelfs op relatief kleine hoogtes. Dit laatste wordt vaak onderschat. Valongevallen kunnen leiden tot (ernstig) letsel of zelfs overlijden. Bovendien kunnen de kosten van een ongeval voor een werknemer of beschadigde machines erg hoog zijn. De wetgeving in Nederland stelt dan ook dat valbeveiliging verplicht is vanaf een hoogte van 2,5 meter.

X-Rail valbeveiliging kopen

Wilt u valbeveiliging kopen die het risico op valongevallen elimineert en de veiligheid in uw werkomgeving verbetert? Het X-Rail valbeveiligingssysteem voorkomt dat werknemers over, door of onder de reling vallen. Het systeem bevat een combinatie van palen, leuningen, schopplaten en (eventueel ook) stevige panelen. De panelen voorkomen dat grote voorwerpen per ongeluk naar lagere niveaus vallen, wat letsel kan veroorzaken aan zowel medewerkers als machines.

SafeStore doorvalbeveiliging kopen

De SafeStore doorvalbeveiliging is de ideale oplossing voor een veilig magazijn. Het SafeStore systeem kunt u aan de achterkant van een magazijninstelling bevestigen om te voorkomen dat goederen vallen en letsel veroorzaken. Het systeem is geschikt voor zowel kleinschalige magazijnen waarin handmatig gewerkt wordt, als grote volautomatische magazijnen met kranen. De SafeStore doorvalbeveiliging werkt met 6 standaardelementen, welke met houders aan de staanders van de stelling bevestigd worden en vervolgens op de door u gewenste breedte en hoogte aan elkaar geschroefd worden. De elementen passen binnen alle moderne magazijnstellingen.

Valbeveiliging kopen via Groven Gaaswanden

Heeft u vragen over de hoogte van valbeveiliging? Of wilt u valbeveiliging kopen en een prijsspecificatie aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)10 – 20 04 618.

Whatsapp for Business
© Groven Gaaswanden 2024 | Links | Sitemap | Privacy- en cookiebeleid