Groven Special: Vaste wanden met mobiele rail t.b.v. schakelkast

Internationale organisatie, locatie Nijmegen

Klant vraagt aan Groven Gaaswanden Specials ten bate van een veilige assemblage verwerking bij het monteren van een Hydraulische gaffel en giek constructie om een vast hekwerk te plaatsen van 1400 mm hoog in een gevraagde Ral kleur, met een railsysteem ten bate van het vrij laten bewegen van de besturingskast met een vrij uitzicht op de gewenste plaatsen tijdens dit assemblageproces.

WEB409 Rail Assemblagelijn

Verder wordt gevraagd een vaste termijnlevering, compleet met een railsysteem om de besturingskast over een lengte van 12 meter te kunnen heen en weer bewegen zonder dat de proces engineer met de besturingskast het werkgebied kan binnen treden.

De besturingskast kabel-begeleiding moet de besturingsbekabeling van de grond houden en wordt gerealiseerd door plaatsing van kabel lus geleiders om zo eventuele verstrikking, onnodige slijtage van de kabels, obstakels en onveilig werken te voorkomen.

Reden is de afscherming van de werknemers bij het assemblageproces volgens de Arbo normering en het nastreven een hoge graad van HSE (Health Safety & Environment) veiligheid.

Het project is binnen 4 weken door Groven engineering opgepakt en door ons transportbedrijf verpakt en afgeleverd op locatie gereed voor het monteren door het eigen montage team van de klant.

Project naar tevredenheid afgerond.

WEB416 Binnenzijde Hek assemblagelijn

Whatsapp for Business
© Groven Gaaswanden 2024 | Links | Sitemap | Privacy- en cookiebeleid